Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Καλάθι

    Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

24,80 €
291,40 €
CLEAR HANDLE COLLECTION ΑΓΟΡΑ

Υψηλής ποιότητας πινέλα KOLINSKY και εργαλέια πορσελάνης.

Για περισσότερο από 10 χρόνια χιλιάδες τεχνίτες σ΄όλο τον κόσμο είναι πιστοί σ΄αυτή τη γραμμή προιόντων. Η συλλογή πινέλων Clear Handle είναι κατασκευασμένη από πρώτης ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένη τρίχα Kolinsky. Αυτό σας προσφέρει την εμπιστοσύνη της καλύτερης δυνατής ποιότητας ένα πολύ λεπτό και σταθερό άκρο, όπως επίσης και μια ανώτερη ανθεκτικότητα τρίχας. Ενδιαφερόμενη για οικονομία και ορθολογισμό η SMILE LINE κατασκευάζει ανταλλακτικές μύτες για όλα τα μεγέθη πινέλων.

Δείτε το προϊόν
9,92 €
65,72 €
CLEAR HANDLE SYNTEC ΑΓΟΡΑ

Πινέλα συνθετικής τρίχας

Η γραμμή πινέλων Clear Handle SynTec είναι πιθανότατα η καλύτερη σειρά συνθετικών πινέλων που υπάρχει στην αγορά. Η χρησιμοποιούμενη ίνα είναι κωνική στο τέλος της κι αυτό σε συνεργασία με την τεχνική της κατασκευής της επιτρέπει μια συμπαγή και σταθερή άκρη, ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τον κεραμίστα. Η χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από διαφανείς ακρυλικές ράβδους, είναι λεία, ελαφριά και προσφέρει εξαιρετικό κράτημα στο χρήστη.

Δείτε το προϊόν
28,81 €
215,20 €
N.ERA Brushes ΑΓΟΡΑ

Νέα γενιά στα πινέλα πορσελάνης - επαναστατικά και μοναδικά.

Το N.era συμβολίζει το nera (στα ιταλικά σημαίνει, μαύρο - το χρώμα του στελέχους που στηρίζει το πινέλο) ή το New nera Νέα εποχή. Τα πινέλα N.era της Smile Line κατασκευάζονται από τεχνητή ίνα νέας γεννιάς, αποκλειστικά για την οδοντιατρική βιομηχανία αφού μέχρι σήμερα δεν τα είχε αντικρύσει ακόμα. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε μία ίνα πολυαμιδίου η οποία υποβάλλεται σε διάφορες ειδικές χημικές κατεργασίες.

Οί ιδιότητες του - ελαστικότητα, απορροφητικότητα νερού, ακρίβεια και σταθερότητα της μύτης, αντοχή - το μεταμορφώνουν σε ένα αξαιρετικό εργαλείο είναι ποότητας τρίχωμα του Kolinsky. 

Τα πινέλα της N.era συνθέτουν μια καινούργια άνεση στην εργασία και νέες δυνατότητες για την ακρίβεια μοντελαρίσματος της πορσελάνης. 

Τα ανταλλακτικά άκρα είναι συμβατά με όλες τις χειρολαβές της σειράς Instrument by Smile Line

Δείτε το προϊόν
56,61 €
256,93 €
N.ERA BRRRUSH ΑΓΟΡΑ

Η Δόνηση που κάνει την διαφορά.

Τα πινέλα N.era bRRRush είναι μια ιδέα του Roberto Devolio, MDP στο Curitiba, Brasil. Ενώ τα πινέλα bRRRush χρησιμοποιούν την επαναστατική τεχνολογία τβν πινέλων N.era, μια μοναδική ζώνη-δόνησης έχει δημιουτγηθεί στην λαβή. 

Όταν αφήνεται το νύχι του δείκτη σας να συρθεί πίσω και μπροστά στην επιφάνεια αυτή, δημιουργείτε μικροδόνηση η οποία διαδίδεται μέχρι και τη τελευταία άκρη του πινέλου σας. Ακόμα και μια μικρή ποσότητα πορσελάνης στο πινέλο σας, θα μετασχηματιστεί σε μια μικρή σφαίρα, σαν σταγόνα, και σχεδόν θα αποκολληθεί από το πινέλο και θα αφομοιωθεί στο σημείο της δόμησης σας.  Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής έγκειται στο γεγονός ότι έτσι παγιδεύεται λιγότερος αέρας στη μάζα της πορσελάνης κατά τη διάρκεια της δόμησης της, ταυτόσημο με λιγότερους πόρους στην πορσελάνη μετα την όπτηση - θεαματικό ειδικά στην κοπτική περιοχή.

 

Δείτε το προϊόν
30,07 €
53,13 €
N.ERA NJOY ΑΓΟΡΑ

Ελαφρύ σαν πούπουλο η νέα έκδοση της N.era Brush.

Κατόπιν αιτήματος από ορισμένους πελάτες, η Smile Line έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει τη συλλογή της N.era με τα πινέλα Njoy πολύχρωμα, γεμάτα παιχνίδι και ζωντάνια....αλλά επίσης πολύ ελαφριά πινέλα N.era.

Το δικό σας εξατομικευμένο σετ

Η φιλοσοφία του Njoy σας επιτρέπει να συνθέσετε το δικό σας σετ πινέλων σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Είναι τόσα πολλά, που μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα χρώματα της αρεσκείας σας για να οργανώσετε το σετ των τεσσάρων πινέλων.

Σημαντικό 

Τα πινέλα N.era Njoy δεν διαθέτουν ανταλλακτικές μύτες. H Smile Line έκανε αυτή την επολογή με σκοπό να ελαχιστοποιήσει το βάρος του εργαλείου. Φυσικά, έχει ένα υετικό αντίκτυπο στη τιμή λιανικής πώλησης, ενώ διατηρεί και όλα τα πλεονεκτήματα των πινέλων N.era.

 

Δείτε το προϊόν
43,40 € BRUSH SET GUM ΑΓΟΡΑ
 
BY EDUARDO SETIEN - SPECIALLY STUDIED FOR SURFACE TEXTURE CHARACTERIZATIONS IN GINGIVA

Two types of filaments (Soft and Hard) provide for precise and adapted characterizations, depending on different biotypes.

Both GUM brushes mounted on Smile Line’s excusive carbon fibre handles.

Δείτε το προϊόν
28,81 €
164,05 €
RSPCT ΑΓΟΡΑ
 
AIMING FOR A WORLD OF RESPECT. ALL AROUND US.

Since decades -and still today- most actors in the dental industry have been promoting natural Kolinsky sable hair brushes as the only and best solution for porcelain build-ups.

Note : only the tail of the male « Kolinsky » Mustela sibirica (weasel) can be used for this.

At Smile Line, for more than 20 years, we have been striving and have put a lot of energy in searching alternatives to the use of animals.

Today starts a new story with the launch of RSPCT by Smile Line. A new collection of porcelain brushes made out of a revolutionary blend of 100% synthetic filaments.

RSPCT brushes. For porcelain build-up, glaze and stains:

- amazing stability
- extremely sharp point
- wonderful resilience / nervosity
- perfect water absorption
- very long lifetime

Δείτε το προϊόν
12,34 €
266,41 €
FLEXMOUNT ΑΓΟΡΑ

SIMPLE - AS THE GREAT IDEAS

Smile Line introduces «FlexMount», a flexible rubber connector for combining the handle and the tool. This new concept is adapted to Instrument by Smile Line, more specifically to our ZR mixing spatula and our Porcelain Brushes.

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 8 από 8

Κατάλογος

καταλογος

Επικοινωνία

  • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 21, Αθήνα, Τ.Κ. 10432
  • +30 210 5239342 - 386
  • +30 210 5235272
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.