Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

26,13 €
274,66 €
U-MID CLASSIC ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης.

Από τη δημιουργία της το 1994 η U-Mid έχει γίνει κλασική στον τομέα υγρές παλέτες πορσελάνης. Τα μεγάλα και αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα της για της καθημερινές τεχνικές είναι

 • Αυτόματη εφύγρανση της σκόνης.
 • Σταθερή σύσταση.
 • Δεν απαιτείται ανάμειξη.
 • Εξοικονόμηση χρόνου και θαυμάσιες συνθήκες εργασίας.
 • Εξοικονόμηση υλικών.
 • Εργονομία. 

Πρωτοπορία χάρη στα υλικά υψηλής τεχνολογίας

Ο συνδυασμός τριχοειδών φίλτρων προσφέρει μεγάλη αξιοπιστία. Η κεραμική πορώδης πλάκα μεταφέρει υγρασία από την δεξαμενή στην επιφάνεια. Την ίδια στιγμή η μικροπορώδης μεμβράνη-φίλτρο ως ρυθμιστής υγρασίας προσφέροντας ταυτόχρονα μια λεία επιφάνεια εργασίας. Η συντήρηση και των δύο στοιχίων είναι εύκολη Η κεραμική πορώδης πλάκα μπορεί εύκολα να καθαρισθεί με ατμό, ενώ η μενράνη-φίλτρο μπορεί προσεκτικά να καυαρισυεί κάτω από τρεχούμενο νερό.

Ως επιπλέον επιλλογή η Smile Line διαυέτει μία μαύρη μεμβράνη-φίλτρο η οποία τοποθετείται πάνω στην λευκή μεμβράνη.

Δείτε το προϊόν
9,30 €
163,56 €
U-MID STAINS ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης για STAINS.

Η U-mid Stains είναι αφιερωμένη στην αυτόματη μείξη των μακιγιάζ, επιτρέποντας (μέσω της τριχοειδούς δράσης) τη μακροχρόνια διατήρηση μιας κρεμώδους υφής.

Το αποτέλεσμα προέρχεται από τον αυτόματο μετασχηματισμό της σκόνης σε πάστα (χωρίς καμία ανάμειξη) εντός 2-3 λεπτών μόνο. Η ομοιογένεια και η σύσταση είναι τέλειες.

Η ειδική φόρμουλα του υγρού stains (παρέχεται με το κιτ) επιτρέπει μια πολύ ακριβή εφαρμογή το όφελος.

Τα stains παραμένουν όπου τοποθετούνται!

Η παλέτα U-mid Stains ενδείκνυται επίσης για ανάμειξη 

 • εσωτερικών μακιγιάζ
 • διορθωτικών πορσελανών
Δείτε το προϊόν
29,95 €
142,89 €
WET' N' DRY ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

ΕΝΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Για αυτή την παλέτα δεν υπάρχει τριχοειδές φίλτρο, αλλά ένας υβριδικός μηχανισμός μια γυαλισμένη πλάκα γυαλιού και υπεραπορροφητικές λωρίδες από ένα ινώδες υλικό, για να φέρνει το υγρό από τη δεξαμενή και να διατηρεί την πορσελάνη υγρή.

ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι μάζες πορσελάνης αναμειγνύονται στην πλάκα γυαλιού και έπειτα ωθούνται κοντά στις υγρές λωρίδες όταν απαιτείται υγρασία. Αυτός ο σχεδιασμός είναι κάτι μεταξύ μιας γυάλινης πλάκας και της υγρής παλέτας ανάμειξης U-mid και έχει πολλά πλεονεκτήματα και ευελιξία για αυτούς που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη γυάλινη επιφάνεια εργασίας.

Σημείωση για όποιον το επιθυμεί το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τις απορροφητικές λωρίδες. Μπορεί έτσι να εργασθεί όπως με ένα απλό τζάμι με καπάκι και καλύτερη εργονομία.

Δείτε το προϊόν
165,86 €
179,09 €
AGATE TRAYS ΑΓΟΡΑ

Παλέτες αχάτη για Stains καί Opaquer.

Δείτε το προϊόν
43,71 €
410,44 €
U-MID EVO2 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains.

Δείτε το προϊόν
29,76 €
345,96 €
WET 'N' DRY EVO2 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains.

Δείτε το προϊόν
5,12 €
189,81 €
COMPO CUBO ΑΓΟΡΑ

Μεγάλη ευκολία στον χειρισμό των ρητινών.

Συνπαγή, Εύχρηστα και Άνετα

Το Compo Cubo δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή άνεση κατά την εργασία με φωτοπολυμεριζόμενες σύνθετες ρητίνες. Κατασκευασμένα από συμπαγή πολυουρεθάνη τα Compo Cubo αποτελούνται από 4 ανεξάρτητα τμήματα προσφέροντας πλήρη ελευθερία κατά την εργασία.

Τμήμα 1 Η βάση-συμπαγής και σταθερή-επιτρέπει την εύκολη ανάμιξη και τον χειρισμό των ρητινών - η επιφάνεια απο PU είναι αντικολλητική και ιδανική για ρητίνες.

Τμήμα 2 Η δεύτερη παλέτα αποτελείται από 9 κοιλότητες για την διατήρηση των stains.

Τμήμα 3 Η τρίτη παλέτα συνδυάζει 2 κοιλότητες για τα υγρά και μία θέση για σφουγγάρι, πολύ χρήσιμο για τον απαραίτητο τακτικό καθαρισμό των εργαλείων κατά την διάρκεια της εργασίας.

Τμήμα 4 Τέλος το καπάκι το οποίο προστατεύει τα υλικά από σκόνες και φώς.

 

Δείτε το προϊόν
23,46 €
366,64 €
WET 'O' PROOF EVO2 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains.

Δείτε το προϊόν
90,02 €
180,05 €
TINTO ΑΓΟΡΑ

Ανάμιξη, Αποθήκευση, Ταξινόμηση

Η παλέτες TINTO σας επιτρέπουν να διατηρείτε προ-αναμειγμένα υλικά όπως stains ή πάστες οπάκερ, προστατεύοντας τα από την σκόνη.  Αν και ανήκουν σε έναν παραδοσιακό σχεδιασμό (ξηρές παλέτες, ενισχυμένο πολυπροπυλένιο), οι παλέτες Tinto ξεχωρίζουν για τον μοναδικό τους σχεδιασμό, την εργονομία και την συμπαγή τους διάσταση. Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό διάφανο υλικό, επιτρέποντας την αναγνώριση των περιεχόμενων υλικών με μια ματιά.

Στις μέρες μας είναι συνηθισμένο τα εργαστήρια να χρησιμοποιούν διάφορες κεραμικές μάζες. Με τις παλέτες Tinto μπορούμε να εξοικονομήσουμε πολύ χώρο καθώς τοποθετούνται η μια πάνω στην άλλη. Δυο μοντέλα είναι διαθέσιμα. Η μία έχει 9 κοιλότητες 18mm και και μια βαθύτερη και στενώτερη για το υγρό. Η άλλη 'εχει 15 κοιλότητες 14 mm και δύο βαθύτερες και στενώτερες για το υγρό. 

Δείτε το προϊόν
13,52 €
309,38 €
WET 'N' DRY EVO3 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΝΟ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Wet n Dry EVO3 περιλαμβάνει μια γυάλινη πλάκα με έξη υποδοχές κατασκευασμένες με μεγάλη ακρίβεια όπου τοποθετούνται λωρίδες σελουλόζης και οι οποίες αποροφούν υγρασία από το δοχείο - βάση μεταφέροντας την στην επιφάνεια, διατηρώντας την πορσελάνη στην επιθυμητή σύσταση για μέρες.

ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ - ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΛΟΓΗ με την νέα έκδοση της Wet n Dry παραλλαμβάνεται τρείς πολύ λεπτές (0,3mm) επιφάνειες από PVC τις οποίες τοποθετείτε κάτω από την γυάλινη πλάκα. Ανάλογα με την προτίμησή σας μπορείτε να επιλλέξετε λευκό, γκρί, ή μαύρο ως φόντο για την επιφάνεια εργασίας.

Με κάθε σετ Wet n Dry EVO3 θα παραλάβετε και ένα μικρό μπουκάλι που περιέχει ένα επαναστατικό υγρό το NANO - υδροφοβικό διάλυμα. Είναι ένα χημικά παραγόμενο προιόν με το οποίο μπορείτε να αλείψετε την γυάλινη πλάκα. με αυτόν τον τρόπο μειώνετε δραστικά την επιφανειακή τάση του γυαλιού.

Το αποτέλεσμα στις αναμεμιγμένες σκόνες κεραμικής είναι φανταστικό αντί να απλώσουν και να συμπυκνώνονται με τον χρόνο, οι μάζες πορσελάνες διατηρούνται συνεκτικά  - η επιφάνεια εργασίας διατηρείται καθαρότερη. Αλλά η εκπληκτικότερη επενέργεια παρατηρείται στο μοντελάρισμα της πορσελάνης ακόμη και με την χρήση απεσταγμένου νερού για ανάμιξη θα έχετε μια φανταστική πλαστικότητα.

 

Δείτε το προϊόν
13,52 €
186,19 €
WET 'N' DRY 3 CLASSIC ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΙΜΗΣ !

Η νέα Νανο τεχνολογία είναι διαθέσιμη επίσης και για την κλασσική παλέτα της Smile Line.

Η Wet n Dry 3 Classic παλέτα συνδιάζει υψηλή τεχνολογία και ελκυστική τιμή, προσιτή για κάθε εργαστήριο.

Κάθε σετ συμπεριλαμβάνει ένα υγρό ανάμιξης U-mid Liquid ADVANCED και ένα διάλυμα NANO-hydrophobic solution.

 

Δείτε το προϊόν
13,52 €
198,40 €
SLIM PAD wet 'n' dry ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

THE BENEFITS OF THE NANO-TECHNOLOGY

Our latest model SlimPad is the synthesis of listening to all the damands and suggestions that came from our customers! We are quite pround of the final result proposed by our design team.

The most impostant specifications have totally been respected in design

 • working base as flat and close as possible to the bench's surface 10mm high only!
 • Working surface as close as possible to the fron part 20mm
 • Very compact and minimalist design
 • Laptop format easy and light to carry
 • Stackable
 • Removable lid
 • Working surface of 240x135mm

Wet n Dry SlomPad is supplied with a glass slab with six slots that have been precisely machined. Blavk PVA filter strips are inserted vertically for absorbing the liquid from the reservoirand bring it onto the surface for keeping your porcelain at the desired for as long as there is liquid.

NANO-hydrophobic

Along with your SlimPad, you will receive a small bottle of a revolutionary liquid NANO-hydrophobic solution. It is a chemically engineered product with wich you can very easily treat the surface of your glass slab. By doing this, you drastically reduce the surface tension of the glass

The impact on your prepared powders is absolutely amazing, instead of spreading out and compacting with the time, your porcelain masses keep a wonderful cohesion, the working area cleaner - in short working comfort is impoved. 

Δείτε το προϊόν
15,50 €
312,48 €
SLIM PAD PRO-B build-up ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

PUREST EGOISM

Be curious. Ask the question « why » or « why not ». All of this arises from an attitude, a philosophy and an intentionality. This is what allowed Smile Line to develop new trends. With passion and great enthusiasm.

SlimPad PRO is proof of it. It is with no doubt that the SlimPad PRO is the most exclusive in its’ category. Be the envy!

- Base and lid: high precision machining in solid aluminum
- Surfaces: delicate sandblasting and anodization for a very soft touch
- Ultra-thin: the base is only 5.6mm high ( ! )
- Ergonomic and very compact
- Dimensions adapted to the needs for new materials and technologies
- Available in three versions: B-build-up / S-stains / C-compo

B Build-up WHITE & BLACK
- Working surface out of tempered glass, 115 x 204 mm
- Supplied either with a classical white glass slab or with a deep black glass slab
- Wet’n’Dry hydration system with absorbing strips

SlimPad PRO – PET protection pouch
Made out of recycled PET (collected PET bottles in the sea and on the coast in South-Africa), this pouch is the ideal complement of the SlimPad PRO (protection – transport), much appreciated by KOLs who are travelling a lot and suitable for people who are taking part to a hands-on course outside the lab.

Δείτε το προϊόν
48,98 €
411,68 €
SLIM PAD PRO-S stains ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης για Stains

 Be curious. Ask the question « why » or « why not ». All of this arises from an attitude, a philosophy and an intentionality. This is what allowed Smile Line to develop new trends. With passion and great enthusiasm.

SlimPad PRO is proof of it. It is with no doubt that the SlimPad PRO is the most exclusive in its’ category. Be the envy!

- Base and lid: high precision machining in solid aluminum
- Surfaces: delicate sandblasting and anodization for a very soft touch
- Ultra-thin: the base is only 5.6mm high ( ! )
- Ergonomic and very compact
- Dimensions adapted to the needs for new materials and technologies
- Available in three versions: B-build-up / S-stains / C-compo

S Stains

- Exclusive mixing slab out of aluminum oxide (Al2O3), white - opaque
- Soft surface
- 25 depressions
- Extended preservation time for stains consistency
- Large and comfortable mixing surface

S Stains "Artist"

With the consistency of today’s generation of stains, it is sometimes no more an advantage to store them in small depressions (more difficult remix, flow over…). On the contrary, the fact of having a wide and flat surface makes personal mixings more comfortable and much easier. SlimPad PRO-S "Artist" has only 2 depressions.
The material used for the mixing plate is still aluminium oxide (Al2O3) that remains «cold» for a longer creamy consistency of the stains.

SlimPad PRO – PET protection pouch
Made out of recycled PET (collected PET bottles in the sea and on the coast in South-Africa), this pouch is the ideal complement of the SlimPad PRO (protection – transport), much appreciated by KOLs who are travelling a lot and suitable for people who are taking part to a hands-on course outside the lab.

Δείτε το προϊόν
6,20 €
312,48 €
SLIM PAD PRO-C compo ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης για Composite

Be curious. Ask the question « why » or « why not ». All of this arises from an attitude, a philosophy and an intentionality. This is what allowed Smile Line to develop new trends. With passion and great enthusiasm.

SlimPad PRO is proof of it. It is with no doubt that the SlimPad PRO is the most exclusive in its’ category. Be the envy!

- Base and lid: high precision machining in solid aluminum
- Surfaces: delicate sandblasting and anodization for a very soft touch
- Ultra-thin: the base is only 5.6mm high ( ! )
- Ergonomic and very compact
- Dimensions adapted to the needs for new materials and technologies
- Available in three versions: B-build-up / S-stains / C-compo

C Compo
- Bicolour glass slab: black for composite conditionning and white for stains
- Materials once hard, easily taken off with the use of a spatula or a scalpel without leaving any residue
- Anti adhesive silicone insert for liquid (maybe be placed on the right or on the left) and small container with sponge for wiping off the excess of liquid on the instrument

SlimPad PRO – PET protection pouch
Made out of recycled PET (collected PET bottles in the sea and on the coast in South-Africa), this pouch is the ideal complement of the SlimPad PRO (protection – transport), much appreciated by KOLs who are travelling a lot and suitable for people who are taking part to a hands-on course outside the lab.

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 15 από 15

Κατάλογος

καταλογος

Επικοινωνία

 • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 21, Αθήνα, Τ.Κ. 10432
 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.