Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

26,13 €
274,66 €
U-MID CLASSIC ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης.

Από τη δημιουργία της το 1994 η U-Mid έχει γίνει κλασική στον τομέα υγρές παλέτες πορσελάνης. Τα μεγάλα και αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα της για της καθημερινές τεχνικές είναι

 • Αυτόματη εφύγρανση της σκόνης.
 • Σταθερή σύσταση.
 • Δεν απαιτείται ανάμειξη.
 • Εξοικονόμηση χρόνου και θαυμάσιες συνθήκες εργασίας.
 • Εξοικονόμηση υλικών.
 • Εργονομία. 

Πρωτοπορία χάρη στα υλικά υψηλής τεχνολογίας

Ο συνδυασμός τριχοειδών φίλτρων προσφέρει μεγάλη αξιοπιστία. Η κεραμική πορώδης πλάκα μεταφέρει υγρασία από την δεξαμενή στην επιφάνεια. Την ίδια στιγμή η μικροπορώδης μεμβράνη-φίλτρο ως ρυθμιστής υγρασίας προσφέροντας ταυτόχρονα μια λεία επιφάνεια εργασίας. Η συντήρηση και των δύο στοιχίων είναι εύκολη Η κεραμική πορώδης πλάκα μπορεί εύκολα να καθαρισθεί με ατμό, ενώ η μενράνη-φίλτρο μπορεί προσεκτικά να καυαρισυεί κάτω από τρεχούμενο νερό.

Ως επιπλέον επιλλογή η Smile Line διαυέτει μία μαύρη μεμβράνη-φίλτρο η οποία τοποθετείται πάνω στην λευκή μεμβράνη.

Δείτε το προϊόν
11,97 €
163,56 €
U-MID STAINS ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης για STAINS.

Η U-mid Stains είναι αφιερωμένη στην αυτόματη μείξη των μακιγιάζ, επιτρέποντας (μέσω της τριχοειδούς δράσης) τη μακροχρόνια διατήρηση μιας κρεμώδους υφής.

Το αποτέλεσμα προέρχεται από τον αυτόματο μετασχηματισμό της σκόνης σε πάστα (χωρίς καμία ανάμειξη) εντός 2-3 λεπτών μόνο. Η ομοιογένεια και η σύσταση είναι τέλειες.

Η ειδική φόρμουλα του υγρού stains (παρέχεται με το κιτ) επιτρέπει μια πολύ ακριβή εφαρμογή το όφελος.

Τα stains παραμένουν όπου τοποθετούνται!

Η παλέτα U-mid Stains ενδείκνυται επίσης για ανάμειξη 

 • εσωτερικών μακιγιάζ
 • διορθωτικών πορσελανών
Δείτε το προϊόν
29,95 €
142,89 €
WET' N' DRY ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

ΕΝΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Για αυτή την παλέτα δεν υπάρχει τριχοειδές φίλτρο, αλλά ένας υβριδικός μηχανισμός μια γυαλισμένη πλάκα γυαλιού και υπεραπορροφητικές λωρίδες από ένα ινώδες υλικό, για να φέρνει το υγρό από τη δεξαμενή και να διατηρεί την πορσελάνη υγρή.

ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι μάζες πορσελάνης αναμειγνύονται στην πλάκα γυαλιού και έπειτα ωθούνται κοντά στις υγρές λωρίδες όταν απαιτείται υγρασία. Αυτός ο σχεδιασμός είναι κάτι μεταξύ μιας γυάλινης πλάκας και της υγρής παλέτας ανάμειξης U-mid και έχει πολλά πλεονεκτήματα και ευελιξία για αυτούς που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη γυάλινη επιφάνεια εργασίας.

Σημείωση για όποιον το επιθυμεί το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τις απορροφητικές λωρίδες. Μπορεί έτσι να εργασθεί όπως με ένα απλό τζάμι με καπάκι και καλύτερη εργονομία.

Δείτε το προϊόν
165,86 €
179,09 €
AGATE TRAYS ΑΓΟΡΑ

Παλέτες αχάτη για Stains καί Opaquer.

Δείτε το προϊόν
57,29 €
411,37 €
U-MID EVO2 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains.

Δείτε το προϊόν
29,95 €
346,59 €
WET 'N' DRY EVO2 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains.

Δείτε το προϊόν
5,12 €
189,81 €
COMPO CUBO ΑΓΟΡΑ

Μεγάλη ευκολία στον χειρισμό των ρητινών.

Συνπαγή, Εύχρηστα και Άνετα

Το Compo Cubo δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή άνεση κατά την εργασία με φωτοπολυμεριζόμενες σύνθετες ρητίνες. Κατασκευασμένα από συμπαγή πολυουρεθάνη τα Compo Cubo αποτελούνται από 4 ανεξάρτητα τμήματα προσφέροντας πλήρη ελευθερία κατά την εργασία.

Τμήμα 1 Η βάση-συμπαγής και σταθερή-επιτρέπει την εύκολη ανάμιξη και τον χειρισμό των ρητινών - η επιφάνεια απο PU είναι αντικολλητική και ιδανική για ρητίνες.

Τμήμα 2 Η δεύτερη παλέτα αποτελείται από 9 κοιλότητες για την διατήρηση των stains.

Τμήμα 3 Η τρίτη παλέτα συνδυάζει 2 κοιλότητες για τα υγρά και μία θέση για σφουγγάρι, πολύ χρήσιμο για τον απαραίτητο τακτικό καθαρισμό των εργαλείων κατά την διάρκεια της εργασίας.

Τμήμα 4 Τέλος το καπάκι το οποίο προστατεύει τα υλικά από σκόνες και φώς.

 

Δείτε το προϊόν
23,46 €
366,64 €
WET 'O' PROOF EVO2 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains.

Δείτε το προϊόν
102,86 €
205,72 €
TINTO ΑΓΟΡΑ

TINTO

Συμπαγείς και στεγανές

Οι παλέτες Tinto σας επιτρέπουν να διατηρείτε προ-αναμεμιγμένα υλικά όπως stains ή πάστες οπάκερ, προστατεύοντας τα από την σκόνη. Αν και ανήκουν σε έναν παραδοσιακό σχεδιασμό (ξηρές παλέτες, ενισχυμένο πολυπροπυλένιο), οι παλέτες Tinto ξεχωρίζουν από τον μοναδικό τους σχεδιασμό, την εργονομικότητα και την συμπαγή τους διάσταση (118x118x25mm). Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό διάφανο υλικό, επιτρέποντας την αναγνώριση των περιεχόμενων υλικών με μια ματιά.

Στις μέρες μας είναι συνηθισμένο τα εργαστήρια να χρησιμοποιούν διάφορες κεραμικές μάζες. Με τις παλέτες Tinto μπορούμε να εξοικονομήσουμε πολύ χώρο καθώς τοποθετούνται η μια πάνω στην άλλη. Σημειώνοντας στο πλάι μια ένδειξη μπορούμε εύκολα να βρίσκουμε την επιθυμητή παλέτα.

Δυο μοντέλα είναι διαθέσιμα. Η μία έχει 9 κοιλότητες 18mm και μια βαθύτερη και μικρότερη για το υγρό. Η άλλη έχει 15 κοιλότητες 14mm και δύο βαθύτερες και μικρότερες για το υγρό.

Οι Tinto πωλούνται ανά δύο τεμμάχια, από το ίδιο μοντέλο ή ένα από κάθε μοντέλο.

Δείτε το προϊόν
15,87 €
309,38 €
WET 'N' DRY EVO3 ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης με συρτάρι για Stains

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΝΟ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Wet n Dry EVO3 περιλαμβάνει μια γυάλινη πλάκα με έξη υποδοχές κατασκευασμένες με μεγάλη ακρίβεια όπου τοποθετούνται λωρίδες σελουλόζης και οι οποίες αποροφούν υγρασία από το δοχείο - βάση μεταφέροντας την στην επιφάνεια, διατηρώντας την πορσελάνη στην επιθυμητή σύσταση για μέρες.

ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ - ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΛΟΓΗ με την νέα έκδοση της Wet n Dry παραλλαμβάνεται τρείς πολύ λεπτές (0,3mm) επιφάνειες από PVC τις οποίες τοποθετείτε κάτω από την γυάλινη πλάκα. Ανάλογα με την προτίμησή σας μπορείτε να επιλλέξετε λευκό, γκρί, ή μαύρο ως φόντο για την επιφάνεια εργασίας.

Με κάθε σετ Wet n Dry EVO3 θα παραλάβετε και ένα μικρό μπουκάλι που περιέχει ένα επαναστατικό υγρό το NANO - υδροφοβικό διάλυμα. Είναι ένα χημικά παραγόμενο προιόν με το οποίο μπορείτε να αλείψετε την γυάλινη πλάκα. με αυτόν τον τρόπο μειώνετε δραστικά την επιφανειακή τάση του γυαλιού.

Το αποτέλεσμα στις αναμεμιγμένες σκόνες κεραμικής είναι φανταστικό αντί να απλώσουν και να συμπυκνώνονται με τον χρόνο, οι μάζες πορσελάνες διατηρούνται συνεκτικά  - η επιφάνεια εργασίας διατηρείται καθαρότερη. Αλλά η εκπληκτικότερη επενέργεια παρατηρείται στο μοντελάρισμα της πορσελάνης ακόμη και με την χρήση απεσταγμένου νερού για ανάμιξη θα έχετε μια φανταστική πλαστικότητα.

 

Δείτε το προϊόν
15,87 €
208,20 €
WET 'N' DRY 3 CLASSIC ΑΓΟΡΑ

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΙΜΗΣ !

Η νέα Νανο τεχνολογία είναι διαθέσιμη επίσης και για την κλασσική παλέτα της Smile Line.

Η Wet n Dry 3 Classic παλέτα συνδιάζει υψηλή τεχνολογία και ελκυστική τιμή, προσιτή για κάθε εργαστήριο.

Κάθε σετ συμπεριλαμβάνει ένα υγρό ανάμιξης U-mid Liquid ADVANCED και ένα διάλυμα NANO-hydrophobic solution.

 

Δείτε το προϊόν
15,87 €
229,03 €
SLIM PAD wet 'n' dry ΑΓΟΡΑ

SLIM PAD WET’ N’ DRY

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

Τα οφέλη της νανοτεχνολογίας

Το τελευταίο μας μοντέλο SlimPad είναι η σύνθεση της ακρόασης όλων των απαιτήσεων και προτάσεις που προήλθαν από τους πελάτες μας! Είμαστε πολύ περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα που προτάθηκε από την ομάδα σχεδιασμού μας.

Οι σημαντικότερες προδιαγραφές έχουν γίνει απολύτως σεβαστές στο σχεδιασμό:

- Βάση εργασίας όσο πιο επίπεδη και πιο κοντά στην επιφάνεια του πάγκου: Μόνο 10 χιλιοστά!

- Επιφάνεια εργασίας όσο το δυνατόν πλησιέστερη προς το μπροστινό τμήμα: 20 mm

- Πολύ συμπαγής και μινιμαλιστικός σχεδιασμός

- Σε μορφή φορητού υπολογιστή, εύκολο και ελαφρύ στη μεταφορά.

- Εύκολη δυνατότητα παράθεσης

- Αφαιρούμενο καπάκι

- επιφάνεια εργασίας 240 x 135 mm

Το Wet'n'Dry SlimPad παρέχεται με μια γυάλινη πλάκα με έξι υποδοχές που έχουν τοποθετηθεί με ακρίβεια. Οι μαύρες λωρίδες φίλτρων PVA εισάγονται κάθετα για να απορροφούν το υγρό από τη δεξαμενή και να το φέρνουν στην επιφάνεια για να διατηρείται η πορσελάνη σας στην επιθυμητή πυκνότητα, για όσο χρόνο υπάρχει υγρό.

ΝANO-hydrophobic

Μαζί με το SlimPad, θα λάβετε ένα μικρό μπουκάλι επαναστατικό υγρό: "ΝΑΝΟ-υδρόφοβο διάλυμα". Είναι χημικά κατασκευασμένο προϊόν με το οποίο μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε την επιφάνεια της γυάλινης πλάκας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνετε δραστικά την επιφανειακή τάση του γυαλιού.

Η επίδραση στις σκόνες σας είναι απολύτως εκπληκτική: αντί Να εξαπλώνεται και να συμπίεζεται με το χρόνο, η μάζα της πορσελάνης σας διατηρεί μια υπέροχη συνοχή, ο χώρος εργασίας παραμένει καθαρότερος - με λίγα λόγια η άνεση στο χώρο εργασίας βελτιώνεται!

Δείτε το προϊόν
17,98 €
361,96 €
SLIM PAD PRO-B build-up ΑΓΟΡΑ

SLIM PAD PRO -B

 ΠΑΛΕΤΤΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ

 Καθαρός εγωισμός

Να είστε περίεργοι. Ρωτήστε, "γιατί" ή "γιατί όχι". Όλα αυτά προκύπτουν από μία στάση, φιλοσοφία και σκοπιμότητα. Αυτό είναι που επέτρεψε στη Smile Line να αναπτύξει νέες τάσεις. Με πάθος και με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το SlimPad PRO είναι απόδειξη αυτού. Είναι αναμφίβολο ότι η SlimPad PRO είναι η καλύτερη κεραμική παλέττα στην αγορά. Προκάλεσε το φθόνο!

- επιφάνεια εργασίας από γυαλί, 115 x 204 mm, μαύρο ή λευκό

- Σύστημα ενυδάτωσης Wet'n'Dry με απορροφητικές λωρίδες

- Βάση και καπάκι: μηχανική κατεργασία υψηλής ακρίβειας σε συμπαγές αλουμίνιο

- Επιφάνειες: λεπτή αμμοβολή και ανοδίωση για πολύ απαλό άγγιγμα

- Πολύ λεπτό: η βάση έχει ύψος μόνο 5,6 mm (!)

- Εργονομικό και πολύ συμπαγές

Δείτε το προϊόν
52,08 €
476,53 €
SLIM PAD PRO-S stains ΑΓΟΡΑ

Παλέττα ανάμειξης για Stains

Σήμερα, με τα νέα υλικά και τις δυνατότητες διαμόρφωσης, η διαδικασία χρωματισμού απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς προσθέτει υψηλή αξία στην τελική εργασία.

Το SlimPad PRO-S σχεδιάστηκε με αυτή τη φιλοσοφία, προσφέροντας μεγάλο αριθμό εσοχών για τα χρώματα σας, καθώς και μια γενναιόδωρη επιφάνεια ανάμιξης.

- Λευκή αδιαφανής πλάκα ανάμιξης, 115 x 204 mm

- 25 εσοχές + μεγάλη και άνετη επιφάνεια ανάμειξης

- Εκτεταμένος χρόνος συντήρησης των stains

- Βάση και καπάκι: μηχανική κατεργασία υψηλής ακρίβειας σε συμπαγές αλουμίνιο

- Επιφάνειες: λεπτή αμμοβολή και ανοδίωση για πολύ απαλό άγγιγμα

- Πολύ λεπτό: η βάση έχει ύψος μόνο 5,6 mm (!)

- Εργονομικό και πολύ συμπαγές

Δείτε το προϊόν
7,19 €
361,96 €
SLIM PAD PRO-C compo ΑΓΟΡΑ

Παλέττα ανάμειξης για Composite

SlimPad PRO-C: η εξαιρετική και αποκλειστική παλέττα ανάμειξης για υλικά φωτοπολυμερισμού.

- Δίχρωμη γυάλινη πλάκα: μαύρο για συντηρηση φωτοπολυμεριζόμενων υλικων και λευκό για stains

- Υλικά που σκληραίνουν, εύκολα μπορούν να αφαιρεθούν με τη χρήση σπάτουλας ή με ενα

νυστέρι χωρίς να αφήνουν κανένα υπόλειμμα.

- Αντιολισθητικό ένθετο σιλικόνης για υγρό (μπορεί να τοποθετηθεί στα δεξιά ή

αριστερά) και μικρό δοχείο με σφουγγάρι για σκούπισμα της περίσσειας υγρού.

- Βάση και καπάκι: μηχανική κατεργασία υψηλής ακρίβειας συμπαγούς αλουμινιου

- Επιφάνειες: λεπτή αμμοβολή και ανοδίωση για πολύ απαλό άγγιγμα

- Πολύ λεπτό: η βάση έχει ύψος μόνο 5,6 mm (!)

- Εργονομικό και πολύ συμπαγές

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 16 από 16

Χ. Νικολόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ

 • NDS - NIKOLOPOULOS DENTAL SUPPLIES
 • Οδοντιατρικά - Οδοντοτεχνικά είδη
 • Αρ. Γεμη - 003152401000
 • Α.Φ.Μ 084075813

Κατάλογος

Επικοινωνία

 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Extra

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου
Design & development by Web Intelligence
VisaVisaVisaVisaVisaVisa

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.