Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

120,03 € EQUILIBRIUM βάση εργαλείων / πινέλων - 14002 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

EQUILIBRIUM STAND ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 14002

Ενα σταντ εξοπλισμού που αξιζει στα εργαλεία σας

Κατασκευάζεται στην Ελβετία από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και συνθετικά πάνελ.

Η κατασκευή του και ο ειδικός σχεδιασμός υποστήριξης, το καθιστούν κομψό και Μοναδικό. Δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, τοποθετημένο στον πάγκο σας!

 

Δείτε το προϊόν
9,61 €
85,81 €
H2O ΑΓΟΡΑ

H2O

Υγιεινή, λογική, εργονομία

Το H2O είναι το ουσιαστικό εξάρτημα που συμπληρώνει την θέση εργασίας με πορσελάνη, είτε δεξιά είτε αριστερά της παλέττας ανάμιξης. Το εξάρτημα αυτό χρησιμοποιείται για το ξέπλυμα των πινέλων σε φρέσκο νερό, την διαμόρφωση της μύτης στο σφουγγαράκι βισκόζης και τέλος για αποθήκευσης του πινέλου κάθετα σε νερό.

Όλα τα κομάτια του H2O είναι ανεξάρτητα, που σημαίνει πως μπορείτε να αλλάξετε το νερό στο δοχείο αφήνοντας την βάση στην θέση της … και ανάποδα.

Επίσης λόγω του σχεδιασμού του δοχείου αποθήκευσης πινέλων και την σύνδεση με την βάση μπορεί κάποιος να επιλλέξει την θέση ερσίας σε περίμετρο 60°, ανάλογα με την προτίμηση ή από το γεγονός ότι είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας,

Δείτε το προϊόν
194,80 € SILICONE MOULDS, ANTERIORS καλούπια (μήτρες) σιλικόνης προσθίων - 2111 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Ν-ARCHITECT ΠΡΟΣΘΙΩΝ

 Κατασκευασμένα από διαφανή σιλικόνη, αυτά τα καλούπια σας επιτρέπουν να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις δικές σας όψεις από κερί ή ρητίνη.

 Η συλλογή ΠΡΟΣΘΙΩΝ αποτελείται από όμορφα βασικά σχήματα:

τριγωνικό, οβάλ, ορθογώνιο και περιλαμβάνει μια ενιαία φόρμα για τα πρόσθια της κάτω γνάθου, όλα διατίθενται σε δύο μεγέθη, με ένα σύνολο 8 καλουπιών στο σετ.

Δείτε το προϊόν
97,40 € SILICONE MOULDS, POSTERIORS καλούπια (μήτρες) σιλικόνης οπισθίων - 2121 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Ν-ARCHITECT ΟΠΙΣΘΙΩΝ 

 Δύο μεγάλα και δύο μικρότερα μεγέθη παρέχονται στο σετ ΟΠΙΣΘΙΩΝ.

Αυτά τα καλούπια είναι πολύ χρήσιμα για διαγνωστικά κερώματα και επιτρέπουν απόδοση παραγωγής, πολύ ανώτερη από άλλες μεθόδους για πρεσαριστά κεραμικά.

New Architect, σετ από 4 καλούπια σιλικόνης οπισθίων.

Δείτε το προϊόν
43,21 €
647,16 €
IMPLANT DRIVERS STATION ΑΓΟΡΑ

ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Η Smile Line καθορίζει νέα Standard σχεδιάζοντας 8 διαφορετικά κατσαβίδια συμβατά με τα πιο δημοφιλή συστήματα εμφυτευμάτων της αγοράς. Nobel Biocare, Straumann, Astra Tech, 3i, Camlog, SPI, Ankylos, Friadent. Κάθε κατσαβίδι διατίθεται σε δύο μεγέθη, κανονικό ή μακρύ. Για εύκολη και άμεση αναγνώριση, κάθε κατσαβίδι έχει αναγνωριστικό χρώμα. Επιπρόσθετα, η βάση τοποθέτησης σας επιτρέπει να τα διατηρείτε συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Ανάλογα με τις απιτήσεις σας, τα κατσαβίδια είναι διαθέσιμα ξεχωριστά έτσι ώστε να μπορείτε να διαμορφ΄ψσετε το προσωπικό σας σετ κατσαβιδιών που χρειάζεστε. Το πλήρες σετ περιλαμβάνει όλα τα κατσαβίδια με χειρολαβή (κανονικό μήκος) και μια άλλη επολογή συμπεριλαμβάνει και μια συμπαγή βάση αλουμινίου.

Εξατομίκευση - επιλεξιμότητα

Για την δημιουργία του προσωπικού σας σετ, οι άκρες των κατσαβιδιών μπορεί να παραγγελθούν ξεχωριστά (χωρίς χειρολαβή). Έχετε την δυνατότητα εαν το θέλετε να προσαρμόσετε τις άκρες των κατσαβιδιών στις πολύτιμες ξύλινες χειρολαβές. Μια επιπλέον επιλογή είναι η βάση από μαύρο ανοδιώμενο αλουμίνιο.

Δείτε το προϊόν
11,90 €
350,05 €
MY SHADE GUIDE ΑΓΟΡΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Σε όλα τα εργαστήρια χρησιμοποιούνται χρωματολόγια που παρέχονται από την βιομηχανία. Τα όρια αυτών των χρωματολογίων είναι γνωστά : από τη μία πλευρά, το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους δεν είναι αυτό πού έχετε στα μπουκαλάκια σας (κατά προσέγγιση αξιοπιστία) - αυτό συχνά οδηγεί σε δυσκολία αντιστοιχίας η οποία μπορεί να αποβεί σε βάρος του τελικού αποτελέσματος. Από την άλλη πλευρά, η ακρίβεια της χρωματοληψίας δεν είναι πάντα εύκολη : ούτε το πάχος ούτε οι τεχνικές επίστρωσης των βιομηχανικών δοντιών των χρωματολογίων αντιστοιχούν στην καθημερινή πραγματικότητα ενός οδοντοτεχνικού εργαστηρίου.

Με το προσωπικό χρωματολόγιο, ο στόχος της Smile Line είναι να σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο χρωματολόγιο βασισμένο στην καθημερινή σας πραγματικότητα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε από μονοχρωματικά δείγματα (μια μάζα πορσελάνης) μέχρι δόντια με οποιαδήποτε τεχνική διαστρωμάτωσης.

ΑΚΡΙΒΗ - ΚΟΜΨΑ - ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το σύστημα του My Shade Guide παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, εργαλεία και εξαρτήματα για την κατασκευή δειγμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του προσωπικού σας μοναδικού και υψηλής ποιότητας και ακρίβειας χρωματολογιού.

Το My Shade Guide δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για την ευκολότερη και ακριβέστερη χρωματοληψία είναι επίσης ένα απίστευτα εκπαιδευτικό εργαλείο επιτρέποντας στους αρχάριους και στους έμπειρους τεχνίτες να κατανοήσουν το σύστημα πορσελάνης που χρησιμοποιούν.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ - ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ - ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ - ΕΥΚΟΛΟ - ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ

 

 

 

Δείτε το προϊόν
25,61 €
249,92 €
PORCELAIN SAMPLER ΑΓΟΡΑ

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΩΝ

Το υψηλής ακρίβειας αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να παράγετε δείγματα πορσελάνης συγκεκριμένου πάχους και προσωπικής σας επολλογής με έναν απλό και επαγγελματικό τρόπο. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο για δοκιμές ψησιμάτων πορσελάνης. Επίσης  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παραγωγή δειγμάτων από σύνθετη σητίνη.

Το δοσομετρικό πορσελάνης σας επιτρέπει να παίρνετε κάθε φορά την ακριβή ποσότητα κεραμικής σκόνης από το μπουκάλι. Είναι απαραίτητο για ακριβείς μετρήσεις. Οι λαμβανόμενες ποσότητες είναι των 50, 25, 5 και 1 (mm3) ανάλογα με το άκρο του εργαλείου που θα χρησιμοποιήθει.

Οι μαύρες καρτέλες είναι κατασκευασμένες από διάφορες στρώσεις χαρτιών και σας δίνουν την δυνατότητα να κολλήσετε και να ταξινομήσετε τα δείγματα σας για πλήρη εξατομίκευση.

 

Δείτε το προϊόν
7,50 €
219,91 €
MICRO-VIBES ΑΓΟΡΑ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Το Micro-Vibes είναι ένα πολλαπλών χρήσεων εργαλείο μιας νέας και καινοτόμου σύλληψης. Χάρη σε ένα μικρό-κινητήρα εξοπλισμένο με ένα έκκεντρο βάρος, παρέχει μία μοναδική μικροδόνηση σαν υπέρηχους, η οποία μπορεί να κατευθυνθεί και να ελεγχθεί. Με τη χρήση του Micro-Vibes για ανάμειξη, οι ιδιότητες των κεραμικών μαζών θα ενισχυθούν και βελτιστοποιηθούν, χάρη στην ομογενοποίηση των κόκκων τους πριν από το μοντελάρισμα.

Περισσότερο από αυτό, το Micro-Vibes επιτρέπει 

 • την αφαίρεση των μικρο φυσαλίδων από το μείγμα
 • μια τοπική συμπύκνωση στο μεσοδόντιο για το κλείσιμο κάθε κενού μετά την πρώτη κεραμική όπτηση
 • μία ομοιόμορφη και λεπτή εφαρμογή υλικών όπως η σκόνη ή πάστα οπάκερ και liners για ζιρκονία
 • την επανανάμιξη των υλικών, όπως πάστες οπάκερ και stains σε πάστα
 • βοηθητικά για την τοποθέτηση στέφανών και γεφυρών στο εκμαγείο 

 

Δείτε το προϊόν
10,66 €
219,91 €
MICRO-VIBES 2 ΑΓΟΡΑ

MICRO-VIBES 2

Το Micro-Vibes είναι εργαλείο δόνησης σε μέγεθος ενός στυλό με ανταλλακτικά άκρα. Σε συγκριση με ένα παραδοσιακό πινέλο, παρέχει πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σταθερότητα.

Τα τελευταία χρόνια, οι τεχνικές μακιγιάζ έχουν εξελιχθεί πολύ, με την άφιξη στην αγορά των εξαιρετικά αποτελεσματικών υλικών διαμόρφωσης. Τα Micro-Vibes με το διπλό άκρο προσφέρουν αποτελεσματικότητα, ακρίβεια και άνεση στην εργασία. Επιτρέπουν την εφαρμογή glaze ή επιφανειακές μάζες με πολύ ομοιόμορφο τρόπο, και έπειτα τα stains, με απίστευτη ακρίβεια ... με ένα μόνο ψησιμο!

Η πλαστική σπάτουλα είναι πολύ χρήσιμη για την ανάμειξη κεραμικών σκονών (ομοιογένεια - χωρίς φυσαλίδες αέρα) καθώς και για ανάμιξη / επανενεργοποίηση stains στη φιάλη τους ή στην παλέττα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρείτε πολλές άλλες εφαρμογές για τα Micro-Vibes:

- πάστα οπακερ

- liners

- επένδυση

- κλείσιμο μεσοδόντιων κενών

Εργονομικός νέος άξονας για εύκολη και γρήγορη αλλαγή εργαλείου

Αποτελεσματικότητα / ακρίβεια

Νέο κουμπί που του επιτρέπει την λειτουργία μόνο με μικρά ακουμπηματα.

Θετική ενέργεια

... για τα φωτοπολυμεριζόμενα επίσης!

Το Micro-Vibes είναι το μαγικό εργαλείο για να δουλεύετε με φωτοπολυμεριζόμενα, αυξάνοντας την ροή τους.

- Καλύτερη προσαρμογή του composite

- Λιγότερο κολλώδης επιφάνεια, που σημαίνει λιγότερες φυσαλίδες

- Αυξημένος έλεγχος του πάχους του υλικού

- Ακριβέστερη προσαρμογή

Η βελόνα και οι εύκαμπτες σπάτουλες που φαίνονται εδώ δεν συμπεριλαμβάνονται στο βασικό κιτ Micro-Vibes 2. Θα πρέπει να παραγγελθούν χωριστά ως σετ 3 τεμαχίων ή μεμονωμένα.

Δείτε το προϊόν
44,08 € HOLD ON BAG σάκος στήριξης - 1500 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Σάκος στήριξης '' hold on bag''

Σας δίνει την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε το εκμαγείο σας σε οποιαδήποτε κλίση και γωνία, σε κάθε περ'ιπτωση πουχρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και τα δθό σας χέρια ταυτοχρόνως.

Δείτε το προϊόν
21,58 €
254,14 €
GOLDEN SECTION DIVIDER ΑΓΟΡΑ

ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ

ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Η χρυσή αναλογία είναι μια αναλογία της οποίας το αποτέλεσμα από μαθηματική άποψη ονομάζεται Phi (1.618) ή Phi (0.618). Έχει αποδειχθεί ότι το ίδιο σύμπαν έχει χρησιμοποιήσει αυτή την αναλογία στην κατασκευή του, από τις γενετικές ακολουθίες μέχρι το επίπεδο γαλαξίων, περνώντας από την δημιουργία των λουλουδιών, των εντόμων, του χεριού του προσώπού ή ολόκληρου του σώματος. 

Όπως είμαστε σε θέση να διαιρέσουμε μια γραμμή στη μέση της ή να σύρουμε μια κάθετο,έτσι αναγνωρίζουμε και τη χρυσή αναλογία ως σταθερά για την αρμονία και την ισορροπία.

ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Ο γνώμονας χρυσής αναλογίας θα σας επιτρέψει να αφομοιώσετε πρακτικά την έννοια. είτε ανοίξει ελαφριά είτε σε μεγάλο εύρος, ο διαβήτης θα δείχνει πάντα δύο τμήματα που θα βρίσκονται σε χρυσή αναλογία. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι άριστης ποιότητας και συναρμολογημένος πολύ προσεκτικά με το χέρι, ο γνώμονας είναι θαύμα μηχανικής ακρίβειας. Διατίθεται με ένα πολύ χρήσιμο σετ από σειρά μπλόκ με πλέγμα και βεβαίως με οδηγίες χρήσης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Πολλές μελέτες αναφέρουν τη χρυσή αναλογία ως ένα από τα συστατικά για την αρμονία ενός χαμόγελου και οδοντοφυίας . Ο διαιρέτης χρυσής αναλογίας και τα πλέγματα σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε σε δευτερόλεπτα τον, θεωρητικά , ιδιανικό στόχο σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση στο στόμα.  Οι πληροφορίες αυτές εκτός από συναρπαστικές είναι και εξαιρετικά χρήσιμες για

 • Αισθητικές αποκαταστάσεις προσθίων
 • Οδοντοστοιχίες 
 • Την αξονική κλίση των δοντιών
 • Ουλεκτομές
 • Έλεγχο του κερώματος

 

Δείτε το προϊόν
213,53 € ORGAN.EZ φρεζοθήκη από συμπαγές αλουμίνιο - 8100 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΦΡΕΖΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Εκ πρώτης όψεως κάποιοι θα δούν ένα γλυπτό τοποθετημένο στον πάγκο. Μη παραπλανηθείτε η ORGAN.EZ είναι πριν απο όλα εξαιρετικά χρήσιμη και εγονομική.

Η ORGAN.EZ Σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε συτηματικά τις φρέζες , διαμάντια, γυαλιστικά, με μια απλή κίνηση - γνωρίζοντας στιγμιαία πού να τα βρείτε αντί να τα ψάχνετε.

Κατασκευασμένο από συμπαγές αλουμίνιο, η ORGAN.EZ είναι πολύ σταθερή όπου και να τοποθετηθεί. Για μέγιστη άνεση κατά τη λήψη ή αντικατάσταση των φρεζών, η είσοδς κάθε τρύπας αρχίζει με μια ελαφρά κωνικότητα.

Μπορούν να τποθετηθούν έως και 63 φρέζες με άξονα 2.35 . Στην πρώτη σειρά, θα παρατηρήσετε 8 πρόσθετες τρύπες προοριζόμενες για την τοποθέτηση των φρεζών για αερότορ.

Δείτε το προϊόν
18,19 € SOFT MAT κάλυμμα εργασίας - 8500 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το SOFT MAT είναι ένα κάλυμμα εργασίας κατασκευασμένο από κυψελοειδή λαστιχένιο αφρό (600x371x2mm). Το μαύρο αυτό υλικό μοιάζει πολύ με το Neopren, προσφέρει εξαιρειτικά αντιολισθητική επιφάνεια, είναι λείο, μαλακό και καθαρίζει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. 

Δείτε το προϊόν
28,09 €
70,74 €
FIRING TRAY ΑΓΟΡΑ

Βάση φούρνου για στεφάνες και γέφυρες

Η κυψελοειδής αυτή προσφέρει απεριόριστες επιλογές τοποθέτησης των εργασιών για το ψήσιμο της πορσελάνης. Στο αρχικό κιτ περιλαμβάνονται δύο μεγέθη (45x45mm και 55x55mm), τα οποία διατίθενται και μεμονωμένα.

Οι καρφίδες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνα και η κυλινδρική μορφή τους μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως. διατίθενται σε τρείς διαμέτρους (2,3 και 5mm), έτσι ώστε η επιλογή της κατάλληλης καρφίδας να είναι εύκολη και προβλέψιμη.

Δείτε το προϊόν
51,46 € IMPLANT BASE HOLDER συγκτατητική λαβίδα κολοβωμάτων και εμφυτευμάτων - 8800 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΥΓΚΡΑΤΗΤΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ ΚΟΛΟΒΩΜΑΤΩΝ

Κάντε τη ζωή σας εύκολη

Αυτή η νέα λαβίδα έχει σχεδιαστεί με πολύ καινοτόμα άκρα: δύο ημίσεια που δημιουργούν έναν κύλινδρο 1,4 mm με λαιμό 90 ° όταν είναι κλειστός.

1) εισάγετε την άκρη στο τμήμα βάσης εμφυτεύματος.

2) κλείστε τις λαβίδες = ανοίγει μπροστά και δημιουργεί ένταση στο εσωτερικό του κολοβώματος για εξαιρετικά δυνατή συγκράτηση.

Η συγκρατητική λαβίδα κολοβωμάτων είναι πολύ χρήσιμη και εύχρηστη για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων με ατμό. Έχει επίσης τεράστιο πλεονέκτημα κατα τη κόλληση της στεφάνης στο κολόβωμα : σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, κρατήστε πατημένη την στεφάνη για λίγα δευτερόλεπτα και αφήστε την. Χάρη στον δακτύλιο απόστασης, η εργασία δεν θα έρθει σε επαφή με τον πάγκο κατά την τελική ρύθμιση.

Η συγκρατητική λαβίδα κολοβωμάτων επιτρέπει την εξαιρετικά γρήγορη, άνετη και ασφαλή εργασία.

Απαραίτητο για κάθε τεχνίτη που κατασκευάζει επιεμφυτευματικές εργασίες.

 

Δείτε το προϊόν
13,52 €
1.073,84 €
SIDEKICK ΑΓΟΡΑ

SSΚΛΙΝΙΚΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

 Η κασετίνα των κατσαβιδιών Sidekick για εμφυτευματα περικλείει 9 μοντέλα (το καθένα διαθέσιμο σε 3 μήκη) που είναι συμβατά με τα πιο δημοφιλή συστήματα εμφυτευμάτων στην αγορά. Ο στόχος είναι να έχετε στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή και αμέσως το σωστό μοντέλο και μήκος κατσαβιδιού που απαιτείται. Χάρη στην ευρεία επιλογή προτεινόμενων γεωμετριών, στο 99% των περιπτώσεων, θα βρείτε συμβατό μοντέλο με άλλες μάρκες βιδών εμφυτευμάτων. Ένας έξυπνος μηχανισμός σας επιτρέπει να συναρμολογείτε / αποσυναρμολογείτε γρήγορα την άκρη του κατσαβιδιού από την (πολύ συμπαγή) κεφαλή.

Για την ολοκλήρωση της ιδέας, η Smile Line έχει δημιουργήσει μια ειδική λαβίδα της οποία άκρη είναι τέλεια σχεδιασμένη για να ταιριάζει με το προφίλ της κεφαλής του κατσαβιδιού, για επιπλέον σύσφιξη ή δύσκολη αποσύνδεση. Η χρήση του είναι εξαιρετικά άνετη με άμεση πρόσβαση στο πλάι της κεφαλής χωρίς να αφαιρείται ο οδηγός από τη θέση του.

Η κασετίνα των κατσαβιδιών εμφυτευματων της Smile Line είναι διαθέσιμο σε δύοεκδόσεις:

το "βασικό" που περιλαμβάνει μια άκρη καταβιδιού από το καθένα σε μεσαίο μέγεθος (9 άκρες + 1 κεφαλή) ή το "Master" που περιλαμβάνει μια άκρη καταβιδιού απο το καθένα σε τρία μεγέθη (27 άκρες + 1 κεφαλή).

Αν προτιμάτε να συνθέσετε τη δική σας κασετίνα, μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα εξαρτήματα ξεχωριστά.

 

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 16 από 16

Χ. Νικολόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ

 • NDS - NIKOLOPOULOS DENTAL SUPPLIES
 • Οδοντιατρικά - Οδοντοτεχνικά είδη
 • Αρ. Γεμη - 003152401000
 • Α.Φ.Μ 084075813

Κατάλογος

Επικοινωνία

 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Extra

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
captcha 
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου
Design & development by Web Intelligence
VisaVisaVisaVisaVisaVisa

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.