Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

114,33 € EQUILIBRIUM ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

STAND εργαλείων 14002

Some said it looks like a shark fin or two windsurf sails, others suggested Wolverine’s claws...

Smile Line’s new instrument stand doesn’t leave anyone indifferent but opens to infinite interpretations. We named it « Equilibrium » because of its innovative cantilever construction and geometry.

- Space provided for 7 instruments
- Easy shipping in a flat cardboard box
- Quick self-mount by the customer (hex wrench supplied)
- Made in Switzerland out of high quality stainless steel, aluminum and composite pannels

Δείτε το προϊόν
8,31 €
73,84 €
H2O ΑΓΟΡΑ

ΥΓΙΕΙΝΗ - ΛΟΓΙΚΗ - ΕΡΓΟΝΟΜΊΑ

Το H2O είναι το απαραίτητο αξεσουάρ το οποίο ολοκληρώνει το φάσμα εργασίας σας στην πορσελάνη, τοποθετώντας το, είτε στα δεξιά, είτε στα αριστερά της παλέτα σας. Η μοναδική σύνθεση αυτή, σας επιτέπει να ξεπλύνετε το πινέλο σας σε καθαρό νερό, να το εξομαλύνεται, ώστε να αποκτήσει όσο πιο αιχμηρή άκρη, σε ένα σφουγγαράκι βισκόζης (συνθετικό υλικό από φυσικές πρώτες ύλες), και τέλος να το αποθηκεύσετε, βυθίζοντας το κάθετα σε ένα ανεξάρτητο δοχείο με καθαρό νερό.

Όλα τα εξαρτήματα το H2O είναι ανεξάρτητα, που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το νερό στο κύριο δοχείο χωρίς να χρειαστεί να πειράξετε το δοχείο αποθήκευσης των πινελών.... ή το αντίστροφο. Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της βάσης και του τρόπου σύνδεσης των δοχείων αποθήκευσης με αυτήν, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση τους σε ένα εύρος 60 μοιρών, ανάλογα με τη προτίμηση σας σε περίπτωση που είστε αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας.

Δείτε το προϊόν
143,84 € SILICONE MOULDS, ANTERIORS ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΕΡΙΝΕΣ ΟΨΕΙΣ - ΜΗΤΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Το νέο σετ Architect wax-up assistant ΠΡΟΣΘΙΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ αποτελείται από προκατασκευασμένες λευκές κέρινες όψεις, από 100% οργανικό κερί. Επιτρέποντας την επίτευξη αποδοτικότητας στην παραγωγή πολύ από πολλά άλλα είδη μεθόδων για διαγνωστικά κερώματα σε περιπτώσεις εμφυτευμάτων, μακράς διάρκειας προσωρινές, πρεσαριστά κεραμικά.

Το σετ αποτελείται από όμορφα βασικά σχήματα τριγωνικά, οβάλ, ορθογώνια, καθώς και μια ενιαία φόρμα προσθίων της κάτω γνάθου όλα διαθέσιμα σε δύο μεγέθη ( L&S). Τα κέρινα πρότυπα είναι απλό και εύκολο να διαμορφωθούν. Μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με ελαφρά θέρμανση από έναν στεγνωτήρα μαλλιών. 

Η Smile Line προσφέρει με κάθε κιτ Architect wax-up assistant δείγματα κεριών add-on και POSITION. Το ADD-ON σε ποιότητα και χρώμα είναι ακριβώς το ίδιο με το κερί που χρησιμοποιείται για την έγχυση στις μήτρες από σιλικόνης.

ΜΗΤΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ στην περίπτωση που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας κερί, μπορείτε να παραγγείλετε μόνο το σετ με τις μήτρες σιλικόνης μια μήτρα για κάθε φόρμα / μέγεθος δηλαδή 8 μήτρες σύνολο.

Δείτε το προϊόν
71,92 € SILICONE MOULDS, POSTERIORS ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Το νέο κιτ Architect wax up Assistant ΟΠΙΣΘΙΩΝ αποτελείτε από προκατασκευασμένες λευκές μασητικές επιφάνειες.

Επιτρέπουν την επίτευξη αποδοτικότητας της παραγωγής πολύ ανώτερο από πολλά άλλα παρόμοια συστήματα για πρεσαριστά κεραμικά - κάθε είδους κερώματα - εργασίες επί εμφυτευμάτων - προσωρινές μακράς διάρκειας - κ.-α., 

Το κιτ αποτελείται από όμορφα ενιαία σχήματα, που διτίθενται σε δύο μεγέθη ( L&S). Τα κέρινα πρότυπα είναι απλό κει εύκολο να διαμορφωθούν. μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με ελαφρά θέρμανση με ένα στεγνωτήρα μαλλιών. Η Smile Line προσφέρει με κάθε κιτ ένα Architect ADD-ON κερί και ένα κερί POSITION. Η ποιότητα και το χρώμα του κεριού ADD-ON είναι ακριβώς η ίδια με το κερί που χρησιμοποιείται γιασ την έγχυση στις μήτρες σιλικόνης.

Οι μήτρες σιλικόνης διατίθενται επίσης ξεχωριστά ως σετ 4 τεμαχίων. Ένα ουσιαστικό βοήθημα για κάθε εργαστήριο. 

Δείτε το προϊόν
32,67 €
487,75 €
IMPLANT DRIVERS STATION ΑΓΟΡΑ

ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Η Smile Line καθορίζει νέα Standard σχεδιάζοντας 8 διαφορετικά κατσαβίδια συμβατά με τα πιο δημοφιλή συστήματα εμφυτευμάτων της αγοράς. Nobel Biocare, Straumann, Astra Tech, 3i, Camlog, SPI, Ankylos, Friadent. Κάθε κατσαβίδι διατίθεται σε δύο μεγέθη, κανονικό ή μακρύ. Για εύκολη και άμεση αναγνώριση, κάθε κατσαβίδι έχει αναγνωριστικό χρώμα. Επιπρόσθετα, η βάση τοποθέτησης σας επιτρέπει να τα διατηρείτε συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Ανάλογα με τις απιτήσεις σας, τα κατσαβίδια είναι διαθέσιμα ξεχωριστά έτσι ώστε να μπορείτε να διαμορφ΄ψσετε το προσωπικό σας σετ κατσαβιδιών που χρειάζεστε. Το πλήρες σετ περιλαμβάνει όλα τα κατσαβίδια με χειρολαβή (κανονικό μήκος) και μια άλλη επολογή συμπεριλαμβάνει και μια συμπαγή βάση αλουμινίου.

Εξατομίκευση - επιλεξιμότητα

Για την δημιουργία του προσωπικού σας σετ, οι άκρες των κατσαβιδιών μπορεί να παραγγελθούν ξεχωριστά (χωρίς χειρολαβή). Έχετε την δυνατότητα εαν το θέλετε να προσαρμόσετε τις άκρες των κατσαβιδιών στις πολύτιμες ξύλινες χειρολαβές. Μια επιπλέον επιλογή είναι η βάση από μαύρο ανοδιώμενο αλουμίνιο.

Δείτε το προϊόν
9,67 €
284,89 €
MY SHADE GUIDE ΑΓΟΡΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Σε όλα τα εργαστήρια χρησιμοποιούνται χρωματολόγια που παρέχονται από την βιομηχανία. Τα όρια αυτών των χρωματολογίων είναι γνωστά : από τη μία πλευρά, το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους δεν είναι αυτό πού έχετε στα μπουκαλάκια σας (κατά προσέγγιση αξιοπιστία) - αυτό συχνά οδηγεί σε δυσκολία αντιστοιχίας η οποία μπορεί να αποβεί σε βάρος του τελικού αποτελέσματος. Από την άλλη πλευρά, η ακρίβεια της χρωματοληψίας δεν είναι πάντα εύκολη : ούτε το πάχος ούτε οι τεχνικές επίστρωσης των βιομηχανικών δοντιών των χρωματολογίων αντιστοιχούν στην καθημερινή πραγματικότητα ενός οδοντοτεχνικού εργαστηρίου.

Με το προσωπικό χρωματολόγιο, ο στόχος της Smile Line είναι να σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο χρωματολόγιο βασισμένο στην καθημερινή σας πραγματικότητα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε από μονοχρωματικά δείγματα (μια μάζα πορσελάνης) μέχρι δόντια με οποιαδήποτε τεχνική διαστρωμάτωσης.

ΑΚΡΙΒΗ - ΚΟΜΨΑ - ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το σύστημα του My Shade Guide παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, εργαλεία και εξαρτήματα για την κατασκευή δειγμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του προσωπικού σας μοναδικού και υψηλής ποιότητας και ακρίβειας χρωματολογιού.

Το My Shade Guide δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για την ευκολότερη και ακριβέστερη χρωματοληψία είναι επίσης ένα απίστευτα εκπαιδευτικό εργαλείο επιτρέποντας στους αρχάριους και στους έμπειρους τεχνίτες να κατανοήσουν το σύστημα πορσελάνης που χρησιμοποιούν.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ - ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ - ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ - ΕΥΚΟΛΟ - ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ

 

 

 

Δείτε το προϊόν
19,84 €
188,11 €
PORCELAIN SAMPLER ΑΓΟΡΑ

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΩΝ

Το υψηλής ακρίβειας αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να παράγετε δείγματα πορσελάνης συγκεκριμένου πάχους και προσωπικής σας επολλογής με έναν απλό και επαγγελματικό τρόπο. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο για δοκιμές ψησιμάτων πορσελάνης. Επίσης  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παραγωγή δειγμάτων από σύνθετη σητίνη.

Το δοσομετρικό πορσελάνης σας επιτρέπει να παίρνετε κάθε φορά την ακριβή ποσότητα κεραμικής σκόνης από το μπουκάλι. Είναι απαραίτητο για ακριβείς μετρήσεις. Οι λαμβανόμενες ποσότητες είναι των 50, 25, 5 και 1 (mm3) ανάλογα με το άκρο του εργαλείου που θα χρησιμοποιήθει.

Οι μαύρες καρτέλες είναι κατασκευασμένες από διάφορες στρώσεις χαρτιών και σας δίνουν την δυνατότητα να κολλήσετε και να ταξινομήσετε τα δείγματα σας για πλήρη εξατομίκευση.

 

Δείτε το προϊόν
6,20 €
169,88 €
MICRO-VIBES ΑΓΟΡΑ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Το Micro-Vibes είναι ένα πολλαπλών χρήσεων εργαλείο μιας νέας και καινοτόμου σύλληψης. Χάρη σε ένα μικρό-κινητήρα εξοπλισμένο με ένα έκκεντρο βάρος, παρέχει μία μοναδική μικροδόνηση σαν υπέρηχους, η οποία μπορεί να κατευθυνθεί και να ελεγχθεί. Με τη χρήση του Micro-Vibes για ανάμειξη, οι ιδιότητες των κεραμικών μαζών θα ενισχυθούν και βελτιστοποιηθούν, χάρη στην ομογενοποίηση των κόκκων τους πριν από το μοντελάρισμα.

Περισσότερο από αυτό, το Micro-Vibes επιτρέπει 

 • την αφαίρεση των μικρο φυσαλίδων από το μείγμα
 • μια τοπική συμπύκνωση στο μεσοδόντιο για το κλείσιμο κάθε κενού μετά την πρώτη κεραμική όπτηση
 • μία ομοιόμορφη και λεπτή εφαρμογή υλικών όπως η σκόνη ή πάστα οπάκερ και liners για ζιρκονία
 • την επανανάμιξη των υλικών, όπως πάστες οπάκερ και stains σε πάστα
 • βοηθητικά για την τοποθέτηση στέφανών και γεφυρών στο εκμαγείο 

 

Δείτε το προϊόν
9,92 €
200,88 €
MICRO-VIBES 2 ΑΓΟΡΑ

The Micro-Vibes is a pen size vibrating tool with exchangeable tips. Compared to a traditional brush for the application of pasty materials, it provides much more efficiency and consistency.

During the recent years, staining techniques have become very sophisticated with the arrival on the market of super performing milling materials. The Micro-Vibes used with the double-tip has no equal in matter of efficiency, precision and working comfort. It allows to apply the glazing or texture mass in a very uniform way, then the stains colors with an unbelievable precision… just in one firing !

The plastic spatula will be very useful for mixing ceramic powders (homogeneity – extract air bubbles) as well as for mixing/reactivating stains in their bottle or on the mixing tray.

No doubt you’ll find numerous other applications for your Micro-Vibes :

- paste opaques
- liners
- investing
- interdental gaps closing

MICRO-VIBES 2 - USE WITH LIGHT CURING COMPOSITES

Micro-Vibes proves to be a magical tool for working with light curing composites, increasing their thixotropic properties.

- Better adaptation of the composite
- Less sticky surface, i.e. less inclusion of air bubbles
- Increased control of material thickness
- More precise adaptation

Δείτε το προϊόν
29,76 € HOLD ON BAG ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Σάκος στήριξης '' hold on bag''

Σας δίνει την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε το εκμαγείο σας σε οποιαδήποτε κλίση και γωνία, σε κάθε περ'ιπτωση πουχρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και τα δθό σας χέρια ταυτοχρόνως.

Δείτε το προϊόν
VENEER ME
MAXIMUM SECURITY FOR YOUR VENEERS

Thanks to veneerME, you’ll be able to carry and ship and also manipulate your hyper-delicate veneers in the highest conditions of security !

The sticky polyurethane gel-pad

The base of veneerME box is covered with a sticky pad out of polyurethane gel. Veneers are placed on this pad on their buccal surface, and adhere naturally. All the preparation process of the internal part of the veneer (acid etching, silanization) can be done in this position without any fear of a veneer escaping or falling on the floor. The pad’s material is super resistant and can be re-used several times (it is easily replaceable in case of deterioration).

The security membrane-frame

Once the veneers are secured on the pad, the membrane-frame is clipped on the base of veneerME box for extra fixation. The xx-thin membrane, made out of nylon, delicately adapts to the shape of the veneers. This done, you just need to close the lid and your master work is ready for delivery.
The membrane-frame can be replaced -if needed- after having been used several times.

Huge advantage : the membrane is permeable ! In other words the clinician can proceed with rinsing and drying after having replaced the membrane-frame on the base. This way the clinician can work in the best conditions and in total security.

Δείτε το προϊόν
16,12 €
192,14 €
GOLDEN SECTION DIVIDER ΑΓΟΡΑ

ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ

ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Η χρυσή αναλογία είναι μια αναλογία της οποίας το αποτέλεσμα από μαθηματική άποψη ονομάζεται Phi (1.618) ή Phi (0.618). Έχει αποδειχθεί ότι το ίδιο σύμπαν έχει χρησιμοποιήσει αυτή την αναλογία στην κατασκευή του, από τις γενετικές ακολουθίες μέχρι το επίπεδο γαλαξίων, περνώντας από την δημιουργία των λουλουδιών, των εντόμων, του χεριού του προσώπού ή ολόκληρου του σώματος. 

Όπως είμαστε σε θέση να διαιρέσουμε μια γραμμή στη μέση της ή να σύρουμε μια κάθετο,έτσι αναγνωρίζουμε και τη χρυσή αναλογία ως σταθερά για την αρμονία και την ισορροπία.

ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Ο γνώμονας χρυσής αναλογίας θα σας επιτρέψει να αφομοιώσετε πρακτικά την έννοια. είτε ανοίξει ελαφριά είτε σε μεγάλο εύρος, ο διαβήτης θα δείχνει πάντα δύο τμήματα που θα βρίσκονται σε χρυσή αναλογία. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι άριστης ποιότητας και συναρμολογημένος πολύ προσεκτικά με το χέρι, ο γνώμονας είναι θαύμα μηχανικής ακρίβειας. Διατίθεται με ένα πολύ χρήσιμο σετ από σειρά μπλόκ με πλέγμα και βεβαίως με οδηγίες χρήσης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Πολλές μελέτες αναφέρουν τη χρυσή αναλογία ως ένα από τα συστατικά για την αρμονία ενός χαμόγελου και οδοντοφυίας . Ο διαιρέτης χρυσής αναλογίας και τα πλέγματα σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε σε δευτερόλεπτα τον, θεωρητικά , ιδιανικό στόχο σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση στο στόμα.  Οι πληροφορίες αυτές εκτός από συναρπαστικές είναι και εξαιρετικά χρήσιμες για

 • Αισθητικές αποκαταστάσεις προσθίων
 • Οδοντοστοιχίες 
 • Την αξονική κλίση των δοντιών
 • Ουλεκτομές
 • Έλεγχο του κερώματος

 

Δείτε το προϊόν
154,07 € ORGAN.EZ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΦΡΕΖΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Εκ πρώτης όψεως κάποιοι θα δούν ένα γλυπτό τοποθετημένο στον πάγκο. Μη παραπλανηθείτε η ORGAN.EZ είναι πριν απο όλα εξαιρετικά χρήσιμη και εγονομική.

Η ORGAN.EZ Σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε συτηματικά τις φρέζες , διαμάντια, γυαλιστικά, με μια απλή κίνηση - γνωρίζοντας στιγμιαία πού να τα βρείτε αντί να τα ψάχνετε.

Κατασκευασμένο από συμπαγές αλουμίνιο, η ORGAN.EZ είναι πολύ σταθερή όπου και να τοποθετηθεί. Για μέγιστη άνεση κατά τη λήψη ή αντικατάσταση των φρεζών, η είσοδς κάθε τρύπας αρχίζει με μια ελαφρά κωνικότητα.

Μπορούν να τποθετηθούν έως και 63 φρέζες με άξονα 2.35 . Στην πρώτη σειρά, θα παρατηρήσετε 8 πρόσθετες τρύπες προοριζόμενες για την τοποθέτηση των φρεζών για αερότορ.

Δείτε το προϊόν
12,71 € SOFT MAT ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το SOFT MAT είναι ένα κάλυμμα εργασίας κατασκευασμένο από κυψελοειδή λαστιχένιο αφρό (600x371x2mm). Το μαύρο αυτό υλικό μοιάζει πολύ με το Neopren, προσφέρει εξαιρειτικά αντιολισθητική επιφάνεια, είναι λείο, μαλακό και καθαρίζει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. 

Δείτε το προϊόν
22,32 €
53,44 €
FIRING TRAY ΑΓΟΡΑ

Βάση φούρνου για στεφάνες και γέφυρες

Η κυψελοειδής αυτή προσφέρει απεριόριστες επιλογές τοποθέτησης των εργασιών για το ψήσιμο της πορσελάνης. Στο αρχικό κιτ περιλαμβάνονται δύο μεγέθη (45x45mm και 55x55mm), τα οποία διατίθενται και μεμονωμένα.

Οι καρφίδες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνα και η κυλινδρική μορφή τους μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως. διατίθενται σε τρείς διαμέτρους (2,3 και 5mm), έτσι ώστε η επιλογή της κατάλληλης καρφίδας να είναι εύκολη και προβλέψιμη.

Δείτε το προϊόν
52,08 €
102,92 €
CLEVER SPIDER ΑΓΟΡΑ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

Η έξυπνη αράχνη της Smile Line σας επιτρέπει να εργάζεσθε με τον ευκολότερο και συνεπέστερο τρόπο.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ ΚΡΑΜΑ

Η αράχνη είναι απολύτως σταθερή και παράγεται από ένα πυρίμαχο κράμα του οποίου ο συντελεστής θερμικής διαστολής (TEC) είναι ιδανικός για αυτή τη χρήση. Σχεδιασμένη ως μια ενισχυμένη μορφή αψίδας παρέχει μια συγκρατητική καρφίδα ανά δόντι και όλες οι καρφίδες μπορούν να καμφθούν και να επανέλθουν ώστε να προσαρμοστούν στο σκελετό. Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να εργάζεσθε με λιγότερο πυρόχωμα  ( οικονομία χρόνου και υλικών ) και προσφέρει το μεγάλο πλεονέκτημα της μικρής απορρόφησης θερμότητας.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Λόγω του επινοημένου σχεδιασμού η αράχνη ενδείκνυεται και για ψήσιμο γεφυρών πορσελάνης (μεταλλοκεραμική ή ολοκεραμική)

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 16 από 18

Κατάλογος

καταλογος

Επικοινωνία

 • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 21, Αθήνα, Τ.Κ. 10432
 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.