Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

ΚΕΡΙΑ CAD/CAM

30,01 € Sculpturing Wax for CAD/CAM Systems ΑΓΟΡΑ

CAD-CAM Modeling wax.

Κεριά μοντελαρίσματος ελαφρώς αδιάφανα για ακριβέις αντιγραφές.

Δείτε το προϊόν
40,42 € AQUA SPACER CAD/CAM SCANLACK ΑΓΟΡΑ

AQUA SPACER FOR SCAN TECHNIQUES

Water-removable die spacer suitable for scan techniques. Recommended for all CAD/CAm systems. After use the aqua spacer can be removed easily under running water.

Δείτε το προϊόν

ΚΕΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

28,27 €
37,45 €
Pro-Mod C Cervical Wax ΑΓΟΡΑ

Κερί αυχένα

Ένα αυχενικό κερί που ανταπροκρίνεται στις επιθυμίες του κάθε οδοντοτεχνίτη: αδρανές, χωρίς τάσεις, με καλή ρευστότητα, δεν λερώνει, μη εύθραυστο και εξαιρετικής ακρίβειας.

Δείτε το προϊόν
32,98 € Diagnostic Wax ΑΓΟΡΑ

Διαγνωστικό κερί μοντελαρίσματος

Οργανικό κερί (καίγεται χωρίς κατάλοιπα). Ιδανικό για πρεσσαριστά κεραμικά.

Δείτε το προϊόν
28,27 €
37,45 €
Pro-Mod Sculpturing Wax ΑΓΟΡΑ

Κερί μοντελαρίσματος

Το Pro-Mod , κερί μοντελαρίσματος γενικής χρήσης, ενδεικνύεται ιδιαίτερα για της εργασίες στεφανών και γεφυρών χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες μοντελαρίσματος και στην ελάχιστη συστολή του. Το Pro-Mod ακληραίνει χωρίς πρόβλημα αφήνοντας μια λεία επιφάνεια. Η υψηλή σταθερότητα και το χαμηλό σημείο σκλήρυνσής του καθιστούν δυνατή την ακριβή αφαίρεσή του κατά την εργασία. Το Pro-Mod καίγεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. ΤοPro-Mod διατίθεται βαθμούς σκληρότητας (κανονικό/σκληρό).

Δείτε το προϊόν
28,27 € Colors Sculpturing Wax ΑΓΟΡΑ

Κερί μοντελαρίσματος

Σε χρώματα Neon τα κεριά αυτά είναι κατάληλα ακόμη και για πρεσσαριστά κεραμικά.

Δείτε το προϊόν
28,27 € Pro-Mod VKS Sculturing Wax for castable ceramic systems ΑΓΟΡΑ

Κεριά μοντελαρίσματος ολοκεραμικών

Οι ολοκεραμικές εργασίες απαιτούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα κεριά μοντελαρίσματος. Τα κεριά Pro-Mod VKS δεν περιέχουν αδιαφανή στοιχεία ούτος ώστε να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις με τα πυροχώματα.

Χάρη στην υψηλή σταθερότητα και το χαμηλό σημείο τήξης τους τα κεριά Pro-Mod VKS ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τις ολοκεραμικές γναθολογικές εργασίες. Οι άκρες και τα όρια μπορούν να διαμορφωθούν και να αναπαραχθούν με ακρίβεια. Τα κεριά Pro-Mod VKS είναι κατάλληλα για όλα τα συστήματα ολοκεραμικής, όπως Gargogold, Finesse, IPS Empress, Optec, Dicor ή άλλα. 

Δείτε το προϊόν
23,44 €
28,27 €
Aesthetic Inlay Wax ΑΓΟΡΑ

Κερί ενθέτων

Αυτά τα κεριά κατασκευάστηκαν ειδικά για το μοντελάρισμα ενθέτων. Το καφέ και μπέζ χρώμα στα οποία παράγονται, δημιούργουν μια αισθητική αντίθεση που είναι ευχάριστη στο μάτι.

Τα κεριά ενθέτων διατίθενται ως αδιαφανή (opque) για την κατασκευή ενθέτων απο κράμα και ως διάφανα (transparent) για την κατασκευή ολοκεραμικών ενθέτων.

Διατηρούν το σχήμα τους, έχουν ελάχιστη συστολή και μεταφέρουν στα χυτά κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε το προϊόν
27,03 € Universal Sculpturing Wax ΑΓΟΡΑ

Κερί μοντελαρίσματος (Technique Wax)

Κερί μοντελαρίσματος γενικής χρήσης. Εξααιρετικές ιδιότητες τόσο με την τεχνική σκαλίσματος όσο και με την τεχνική μοντελαρίσματος.

Διατίθεται σε 2 διαφανή χρώματα για χρήση με ολοκεραμικά πρεσσαριστά συστήματα και 2 αδιαφανή χρώματα για μεταλλοκεραμική. Πολύ χαμηλή συστολή για κατασκευές χωρίς τάσεις. Καίγονται χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα.

Δείτε το προϊόν
28,27 € Pro-Mod F Milling-Carving Wax ΑΓΟΡΑ

Κεριά φρεζαριστών

Τα κεριά που χρησιμοποιούνται στις συνδυστικές πρεοσθετικές εργασίες πρέπει να ανταπροκρίνονται σε ορισμένες απαιτήσεις. Για τη λείανση το κερί δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκληρό, ούτε πολύ εύθραυστο. Το φρεζάρισμα ωστόσο απαιτεί τη χρήση ενός σκληρού κεριού. Ο συνδυασμός αυτών των βασικών διαφορετικών απαιτήσεων σε ένα μόνο κερί είναι σχεδόν αδύνατος. Συνεπώς, προσαρμόσαμε το κερί φρεζαριστών μας στα διάφορα πεδία εφαρμογής.  

Δείτε το προϊόν
28,27 € Sticky Wax συγκολλητικό κερί πολύ δυνατό σε χρώμα κόκκινο - 021455 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Συγκολλητικό κερί (Klebewachs)

Ειδικό συγκολλητικό κερί με πολύ υψηλή δύναμη προσκόλλησης. Ενδείκνυται ειδικά για τη σύνδεση γύψινων τμημάτων, δοντιών και τμημάτων μεταλλικών σκελετών προε συγκόλληση. Η υψηλή σκληρότητα του καθιστά αδύνατη τη όποια παραμόρφωση ή μετακίνηση. Το συγκολλητικό κερί al  dente αφαιρείται πολύ εύκολα με τη χρήση ατμού. 

 

Δείτε το προϊόν
28,27 € Pro-Mod B / Block Out Wax C+B κερί ανασύστασεις σε χρώμα ivory - 02 1440 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κερί ανασύστασης

Για τη διόρθωση ελαττωμάτων και εσοχών στα γύψινα κολοβώματα. Το Pro-Mod B κολλάει σε όλες τις γύψινες επιφάνειες, διαμορφώνεται και λειαίνεται με ευκολία. Χάρη στο υψηλό σημείο τήξης του δεν συνενώνεται με άλλα κεριά, όπως για παράδειγμα το κερί εμβάπτισης.

Δείτε το προϊόν
80,85 € Flexi-Dip Elastic Dipping Wax ΑΓΟΡΑ

Κερί εμβάπτισης

Το Flexi-Dip είναι ένα ελαστικό κερί εμβάπτισης, που επιτρέπει την κατασκευή σωστά εφαρμοζομένων στεφανών με σταθερή αναπαραγωγή του πάχους των τοιχομάτων και εξαιρετικές ιδιότητες λείανσης και κοπής. 

Η υψηλή ελαστικότητα του κεριού καθιστά εδύνατη την παραμόρφωση του καλλύματος προσφέροντας σωστή εφαρμογή και εύκολη προσαρμογή των χυτευμένων στεφανών. Το κερί δεν περιέχει αδιαφανή στοιχεία και θερμαίνεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Η ιδανική θερμοκρασία εμβάπτισης των 87 βαθμών περίπου δίνει ένα φεσάκι πάχους γύρω στα 0,35mm-0.4mm. 

Δείτε το προϊόν
80,85 € Duro-Dip ΑΓΟΡΑ

Κερί εμβάπτισης

Το νέο σκληρό - ελαστικό κερί εμβάπτισης Duro-Dip χαρακτηρίζεται από την υψηλή ακρίβεια και την ευκολία διαμόρφωσης.

Στην ιδανική θερμοκρασία εμβάπτισης 87 βαθμούς σχηματίζεται ένα φεσάκι πάχους 0,35mm - 0.4mm.

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 16 από 49

Χ. Νικολόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ

 • NDS - NIKOLOPOULOS DENTAL SUPPLIES
 • Οδοντιατρικά - Οδοντοτεχνικά είδη
 • Αρ. Γεμη - 003152401000
 • Α.Φ.Μ 084075813

Κατάλογος

Επικοινωνία

 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Extra

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
captcha 
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου
Design & development by Web Intelligence
VisaVisaVisaVisaVisaVisa

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.