Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

60,33 €
240,56 €
ΚΟΥΤΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΨΕΩΝ, ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ - VeneerME ΑΓΟΡΑ

VENEER ME

 Χάρη στο VENEER ME, θα είστε σε θέση να μεταφέρετε, να αποστείλετε και να χειριστείτε τις υπερευαίσθητες όψεις σας στις υψηλότερες συνθήκες ασφάλειας!

Μέγιστη ασφάλεια για τις όψεις σας

Το κολλώδες στρώμα πολυουρεθάνης

Η βάση του κουτιού VENEER ME καλύπτεται με κολλώδες μαξιλαράκι από τζελ πολυουρεθάνης. Οι όψεις τοποθετούνται σε αυτό το μαξιλάρι από την παριακή τους πλευρά και προσκολλώνται με φυσικό τρόπο. Όλη η διαδικασία παρασκευής του εσωτερικού μέρους της όψης (αδροποίηση, σιλανοποίηση) μπορεί να γίνει σε αυτή τη θέση χωρίς φόβο ότι κάποια από αυτές θα διαφύγει ή θα πέσει στο πάτωμα. Το υλικό του μαξιλαριού είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές (είναι εύκολο να αντικατασταθεί σε περίπτωση φθοράς).

Το πλαίσιο μεμβράνης ασφαλείας

Μόλις οι όψεις ασφαλιστούν πάνω στο μαξιλάρι, το πλαίσιο της μεμβράνης στερεωνεται στη βάση του κουτιού VENEER ME για επιπλέον στήριξη. Η πολύ λεπτή μεμβράνη, φτιαγμένη από νάυλον, προσαρμόζεται απαλά στο σχήμα των οψεων. Αυτό ήταν, απλά πρέπει να κλείσετε το καπάκι και οι όψεις σας είναι έτοιμες για παράδοση. Το πλαίσιο μεμβράνης μπορεί να αντικατασταθεί - εάν χρειάζεται - αφού έχει χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα.

Μεγάλο πλεονέκτημα: η μεμβράνη είναι διαπερατή! Με άλλα λόγια ο γιατρός μπορεί να προχωρήσει με πλυση και στέγνωμα αφού έχει πρώτα τοποθετήσει το πλαισιο μεμβράνης στη βάση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να εργαστεί υπο τις καλύτερες συνθήκες και την απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 1 από 1

Χ. Νικολόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ

 • NDS - NIKOLOPOULOS DENTAL SUPPLIES
 • Οδοντιατρικά - Οδοντοτεχνικά είδη
 • Αρ. Γεμη - 003152401000
 • Α.Φ.Μ 084075813

Κατάλογος

Επικοινωνία

 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Extra

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου
Design & development by Web Intelligence
VisaVisaVisaVisaVisaVisa

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.