Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

36,64 €
456,32 €
ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΠΟΛΥΜΕΡΙΖΜΟΥ - K-LITE ΑΓΟΡΑ

K-LITE « MAKE THE INVISIBLE VISIBLE »

BY KATHERINE LOSADA

" Κάντε το αόρατο ορατό "

Γιατί η K-Lite ?

Τα σύγχρονα οδοντιατρικά σύνθετα και συγκολλητικά υλικά περιέχουν φθοριοφόρα που βοηθούν στην παραγωγή καλύτερων αισθητικών αποτελεσμάτων. Αυτό τους προσδίδει μια φθορίζουσα ιδιότητα.
Κάτω από ορισμένα μήκη κύματος φωτισμού (UV-A 395 έως 400nm), τα υλικά αυτά μπορούν να διακριθούν από τον οδοντικό ιστό. Ως εκ τούτου, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος ιατρογενούς βλάβης των δοντιών όταν πρέπει να αφαιρεθούν. Το K-Lite είναι μια πρωτοποριακή οδοντιατρική συσκευή που επιτρέπει:

1. την αφαίρεση των πλεοναζόντων ή ανεπιθύμητων οδοντιατρικών υλικών, όπως σύνθετα υλικά ή συγκολλητικές ουσίες. Μερικά από τα παραδείγματα περιλαμβάνουν ορθοδοντικά στηρίγματα, εξαρτήματα και συγκρατητήρες, υπολειμματικά τσιμέντα κ.λπ.

2. τη χρήση του σε οδοντικό τραύμα (Splint) ή/και στη λεγόμενη τεχνική αναγνώρισης με τη βοήθεια φθορισμού (FIT).
Αυτοί οι δύο στόχοι αποτέλεσαν το κίνητρο για τον συγγραφέα να αναπτύξει και να παράγει τη νέα λυχνία K-Lite σε συνεργασία με την εταιρεία Smile Line SA, Ελβετία.

3. Μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ορισμένων βακτηριακών υποπροϊόντων που βρίσκονται στην πλάκα, στην πέτρα και στη μολυσμένη οδοντίνη.

- Εύκολη και γρήγορη χρήση
- Διπλές λυχνίες LED UV και ημερήσιου φωτός
- Φορητό - Χωρίς καλώδιο
- Εύκολος χειρισμός - Ελαφρύ βάρος

Πώς λειτουργεί;

Για την επίτευξη του στόχου μας, σχεδιάσαμε έναν διπλό φορητό φακό που καθοδηγείται από μια γυάλινη οπτική ίνα, η οποία αποτελείται από :
- μια λευκή λυχνία LED (6000 °K) για μεταφώτιση (δηλ. απεικόνιση της οπαλότητας, των γραμμών ρωγμών και των ρωγμών).
- ένα LED UV-A (ιώδες φως) που, όταν κατευθύνεται σε σύνθετα υλικά ή συγκολλητικά με φθορίζοντα συστατικά, πέτρα ή πλάκα, διευκολύνει τον εντοπισμό τους. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθά τον κλινικό ιατρό να τα αφαιρέσει με ακρίβεια αποφεύγοντας ιατρογενείς βλάβες στους υγιείς υποκείμενους ιστούς.

Περίληψη προϊόντος

Στόχος της ελάχιστα επεμβατικής οδοντιατρικής είναι η διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερου υγιούς οδοντικού ιστού. Μελέτες έχουν δείξει ότι ενώ οι κλινικοί ιατροί είναι προσεκτικοί στην αφαίρεση των πλεοναζόντων ή ανεπιθύμητων οδοντικών υλικών από τον οδοντικό ιστό, με μικρή καθοδήγηση αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε υπερβολική αφαίρεση οδοντικού ιστού ή/και σε διατήρηση ανεπιθύμητων οδοντικών υλικών.
Μετά από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη, μπορεί να επιτευχθεί λύση στα συνήθη προβλήματα που περιγράφονται παραπάνω με τη χρήση του K-Lite.
Το K-Lite, υποστηριζόμενο από κλινικές δοκιμές, είναι μια υψηλής ποιότητας, αποδοτική, αποτελεσματική και προσιτή λύση στα προβλήματα που περιγράφονται παραπάνω.

Το K-Lite αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από τον Dr. K. Losada.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 1 από 1

Χ. Νικολόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ

 • NDS - NIKOLOPOULOS DENTAL SUPPLIES
 • Οδοντιατρικά - Οδοντοτεχνικά είδη
 • Αρ. Γεμη - 003152401000
 • Α.Φ.Μ 084075813

Κατάλογος

Επικοινωνία

 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Extra

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
captcha 
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου
Design & development by Web Intelligence
VisaVisaVisaVisaVisaVisa

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.