Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Καλάθι

    Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

46,56 €
124,99 €
PHOTO-CAD ΑΓΟΡΑ

PHOTOCAD

Ο καινοτόμος σχεδιασμός των retractor Photo-CAD επιτρέπει τα καλύτερα αποτελέσματα για τη φωτογραφιση των τεσσάρων τεταρτημορίων καθώς και κατά τις ψηφιακές αποτυπώσεις με Cad CAM. Το Photo-CAD μπορεί να διπλωθεί εύκολα και να προσαρμοστεί στο στόμα του ασθενούς για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Έχει μαλακές επιφάνειες για την καλύτερη αίσθηση στο στόμα των ασθενών. Το υλικό είναι αδιαφανές, χωρίς ανακλασεις και μπορεί να αποστειρωθεί.

Το Photo-CAD LOW είναι ένα μοναδικό εργαλείο που επιτρέπει την απώθηση της παρειάς και της γλώσσας ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της "λήψης" του τεταρτημορίου της κάτω γνάθου. Καθιστά τα δόντια ελεύθερα συγκρατώντας τα ούλα. Το Photo-CAD LOW κάνει το σκανάρισμα της στοματικής κοιλότητας πολύ εύκολο.

Το Photo-CAD UP είναι ένας απωθητής της παρειάς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Η λειτουργία του όταν χρησιμοποιείται για οδοντιατρική φωτογραφία είναι η απομάκρυνση των μαλακών ιστών της άνω γνάθου κατά τη διάρκεια της λήψης στη μασητική κοιλότητα. Θα είναι επίσης μεγάλη βοήθεια κατά τη διάρκεια του σκαναρίσματος με Cad-CAM συστήματα.

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 1 από 1

Κατάλογος

καταλογος

Επικοινωνία

  • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 21, Αθήνα, Τ.Κ. 10432
  • +30 210 5239342 - 386
  • +30 210 5235272
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.